Termeni și condiții

Acasă / Termeni și condiții

Site-ul www.smartfitstudio.ro este propietatea firmei S.C. MEGATRANS VSC S.R.L., înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J35/215/2000, având codul unic de înregistrare RO12787900, cu sediul în Timişoara, strada Circumvalaţiunii, nr. 17.

Informaţii generale

Accesul tău pe acest site trebuie să se supună termenilor şi condiţilor prezentate în această pagină. În cazul în care nu eşti de acord cu acestea, te rugăm să nu îl accesezi.

Informaţiile şi imaginile prezentate sunt strict informative şi nu ţin loc de consultanţă de specialitate, de aceea te sfătuim să contactezi un reprezentant SmartFit Studio. Orice fel de decizie luată pe baza informaţiilor de pe acest site constituie răspunderea propie a utilizatorului.

Drepturile de autor şi alte detalii

Administratorul site-ului poate modifica oricând conţinutul sau structura acestuia, fără preaviz.

Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu ai permisiunea de a vinde sau modifica materialul, de a-l expune public, de a-l distribui sau de a-l folosi în orice alt mod decât personal, cum ar fi în scopuri publice sau comerciale.

SmartFit Studio nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun fel de inexactităţi de pe pagina web, precum nici pentru pierderile sau prejudiciile provenite din accesarea sau imposibilitatea de a accesa acest site.

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!