AEROBIC

Acasă / Servicii / AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciţii şi mişcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului. Iată ce clase de aerobic ți-am pregătit!
AEROBIC

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului. "Aerobic" înseamnă "cu oxigen" și are o mare importanță în educația noastră spirituală și emoțională, dezvoltând mișcări naturale și spontane. Unul dintre cele mai importante aspecte ale aerobicului este acela că este accesibil persoanelor de toate vârstele.

Iată care sunt clasele de aerobic de care te poți bucura în cadrul studioului nostru:

ABS & BOOTY

Programul Abs & Booty definește cele mai importante grupe musculare. Antrenamentul presupune 30 de minute de exerciții intense axate pe tonifierea fesierilor și a coapselor, urmate de încă 30 de minute de exerciții ce îmbunătățesc și lucrează musculatura abdominală. Acest tip de antrenament ajută la arderea grăsimilor, tonifierea și menținerea masei musculare și crește capacitatea aerobică.

SMART PUMP

În cadrul antrenamentului Smart Pump se lucrează cu elemente ajutătoare, cum ar fi: gantere, discuri, bară sau stepper. Intensitatea este mare spre medie, iar exercițiile realizate se axează pe izolarea cât mai eficientă a anumitor grupe musculare. Smart Pump-ul îmbunătățește forța, rezistența și în același timp tonifiază musculatura. Este un antrenament eficient, simplu și distractiv care te ajută să intri rapid în formă.

PILATES

În cadrul clasei de Pilates se pune accent pe tonifierea mușchilor abdominali, fesierilor și a coapselor. Ritmul de execuție a exercițiilor este lent și fiecare mișcare este controlată. Practicând Pilates vei observa cum elasticitatea musculară crește, îți vei îmbunătăți postura corporală, iar durerile de spate se vor ameliora. De asemenea, această clasă este recomandată și în perioada pre/post natală.

FITBAND PILATES

În cadrul acestei clase se lucrează cu ajutorul benzilor elastice. Exercițiile țin cont de echilibru, de siguranță, de ritmicitatea proprie fiecărui corp și te ajută să te menții în formă într-un mod sigur. Aceste exerciții pot fi practicate de oricine, indiferent de vârstă, sex sau condiție fizică.
Beneficiile obținute încep cu cele de natură fizică: un corp tonifiat, dezvoltarea motricității, a capacității de coordonare a mișcărilor cu respirația, mai multă grație, suplețe, eleganță, dar și relaxare la nivel mental și obținerea unei stări generale de bine. Pilates-ul creează o armonie între fizic și psihic.

KANGOO

Antrenament de tip cardio, exploziv, distractiv și foarte eficient. În cadrul clasei sunt întâlnite mișcări din aerobic, ce se execută cu ajutorul unei perechi speciale de ghete dotate cu arcuri elastice. Ghetele sunt foarte rezistente și sunt concepute în așa fel încât nu există pericol de accidentare, dacă sunt folosite corespunzător. Acest program crește rezistența fizică a participanților și te ajută să scapi de grăsimea inestetică de pe picioare, coapse, șolduri sau abdomen.

COMBAT FORCE

Coregrafia din cadrul antrenamentului este compusă în cea mai mare parte din mișcări specifice artelor marțiale – lovituri de brațe și de picioare, combinate cu deplasări și eschive. Programul se desfășoară pe ritmuri și tempo-uri diferite. Combat Force te ajută să slăbești, să îți tonifici musculatura și îți dezvoltă mobilitatea și agilitatea. Rezultatele sunt rapide și vizibile.

DANCE

Antrenament de tip cardio, inspirat din dansurile latino, bazat pe coregrafii ușor de urmat. Modelează tot corpul, îmbunătățește rezistența, coordonarea și reduce stresul.

STEP & TONE

Este o clasă complexă care întărește și tonifică întregul organism. Antrenamentul de tip cardio în care vei învăța mișcări de bază din step, ușor de urmărit, iar programul este completat de o serie de exerciții la saltea. Aceste exerciții au ca scop tonifierea diferitelor grupe musculare – coapse, fese sau abdomen. Spre finalul clasei urmează partea de relaxare care conține exerciții de stretching şi de respirație.
Obiectivul acestei clase este acela de a arde cât mai multe calorii, de a îți îmbunătății coordonarea, energia și rezistența.

YOGA

Clasa presupune realizarea diferitelor combinații de asane (poziții de yoga), care presupun forță, echilibru, coordonare și controlul respirației. Îmbunătățește mobilitatea, echilibrul și postura, tonifiază și alungește musculatura. De asemenea, sesiunile de yoga induc o stare de bine, reduc stresul, anxietatea, insomnia, depresia și durerea de spate.

KICK BOX AEROBIC

Este un antrenament de tip cardio, ce îmbină elemente din box, arte marțiale și aerobic. Exercițiile din cadrul programului vizează toate grupele musculare și te ajută să îți îmbunătățești condiția fizică și circulația sangvină. Kick Box Aerobic reprezintă o metodă distractivă de a te menține în formă și de a te elibera de stres după o zi grea de muncă.

SMART STRECHING

Streching-ul presupune alungirea unui mușchi sau a unei grupe de mușchi și menținerea respectivei poziții pentru un anumit interval de timp. Cele mai eficiente întinderi sunt realizate ușor și presupun menținerea poziției pentru 15 – 30 de secunde. Streching-ul îmbunătățește postura corpului, elimină stresul și ajută la relaxarea mentală și coordonarea mișcărilor.

REBOUND SHAPE

Acest tip de antrenament se desfășoară pe o minitrambulină, prin executarea anumitor exerciții de tip aerob prin săritură, cu un impact foarte mic asupra oaselor și încheieturilor. Intensitatea este mare spre medie, iar numărul de calorii arse variază între 300 și 500, în funcție de tipul exercițiilor din cadrul antrenamentului. Programul îmbunătățește și întărește sistemul imunitar, mărește rezistența cardiovasculară și respiratorie, ajută la o mai bună coordonare, agilitate și flexibilitate, iar datorită coregrafiei și exercițiilor este un antrenament foarte distractiv!

Alte Servicii

FITNESS

FITNESS

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

VEZI DETALII
NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!