Smartfit Studio 2

Acasă / Cluburi / Smartfit Studio 2

Al doilea club Smartfit deschis în Timișoara este situat pe două etaje și are o suprafață de 3.100mp, fiind cel mai mare dintre cele trei cluburi Smartfit.
Acest club oferă servicii de fitness, Personal Training, o varietate de antrenamente de grup coordonate de instructori specializați, clase pentru copii, antrenamente de Indoor Cycling și o zonă Wellness.

 

3.100


Metri pătrați

3


săli de group fitness

2


saune

1


bazin
live the

SMARTFIT STUDIO EXPERIENCE

Smartfit Studio 2 cuprinde o sală de Fitness, o zonă Cardio, cu aparate care dispun de Internet și TV, marca Technogym, o sală de Indoor Cycling, o zonă pentru copii și o sală de Aerobic.

Pentru iubitorii de Fuctional Training, avem o suprafață pe care își pot desfășura antrenamentele și unde pot participa la clase și nu în ultimul rând, avem Ultimate Training Box, sala unde se desfășoară antrenamentele de Ultimate Training și Weightlifting.

Zona Wellness vine în completarea experienței sportive și oferă un bazin cu o lungime de 20m x 10m, cu 1,40m adâncime pe toată suprafața, o saună uscată, care are un perete de sare pentru a îmbunătăți respirația, o saună umedă și o piscină jacuzzi.

FITNESS

FITNESS

În fiecare zi ai ocazia să apelezi la unul dintre instructorii noştri de fitness, pregătiţi să te ajute cu sfaturi de nutriţie şi exerciţii specifice pentru organismul tău şi nevoile tale.

VEZI DETALII
ANTRENAMENTE DE GRUP

ANTRENAMENTE DE GRUP

Antrenamentele de grup sunt mai distractive decât orice alt tip de antrenament. Exercițiile se realizează pe muzică motivantă, ai tot sprijinul comunității participante, sunteți „parteneri de suferință” și vă bucurați împreună de reușite. Atmosfera este foarte dinamică, iar la finalul antrenamentului, ieși cu zâmbetul pe buze!

VEZI DETALII
CYCLING

CYCLING

Te invităm să încerci cea mai spectaculoasă experiență de indoor cycling din România!

VEZI DETALII
FUNCTIONAL AREA

FUNCTIONAL AREA

Antrenamente intense pentru dezvoltarea mușchilor și a mobilității.

VEZI DETALII
KIDS AREA

KIDS AREA

Cele mai bune clase de fitness pentru copii.

VEZI DETALII
WELLNESS

WELLNESS

Relaxează-te în zonele special concepute pentru wellness din Studiourile Smartfit.

VEZI DETALII
MOMENTE SMARTFIT

GALERIE FOTO

Smartfit Studio 2 înseamnă mai mult decât antrenamente, înseamnă oameni minunați, distracție și o mulțime de momente deosebite.

Instructorii specializați

ECHIPA NOASTRĂ

Toți instructorii Smartfit sunt experți și coordonează clase de antrenamente de grup gândite special pentru membrii noștri. Pentru antrenamente speciale, instructorii noștri oferă și sesiuni de Personal Training care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire.

Iasmin Agoston

Iasmin Agoston

Laura Bacria

Laura Bacria

Alex Giuroiu

Alex Giuroiu

Alexandra Hada

Alexandra Hada

Alexandru Epuran

Alexandru Epuran

Bogdan Marcu

Bogdan Marcu

Camelia Antal

Camelia Antal

Claudius Pascu

Claudius Pascu

Dennis Radosav

Dennis Radosav

Doru Burdan

Doru Burdan

Radu Bojan

Radu Bojan

Raul Zorzon

Raul Zorzon

Severin Irimia

Severin Irimia

Carmina Filip

Carmina Filip

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!