Clase de box

Acasă / Noutăți / Clase de box

Află mai multe despre box și cum poate acest sport să te ajute să te menții în formă.
Clase de box

14


IAN


2018

Clase de box

Boxul sau pugilismul este probabil cel mai vechi sport marțial în care doi concurenți, cu greutăți similare luptă cu ajutorul pumnilor, într-o serie de reprize, numite runde.

Victoria este obținută în urma punctelor date pentru lovituri de către juriu sau atunci când adversarul este doborât la pământ și nu reușește să se ridice înainte ca arbitrul să termine de numărat pana la 10 (în engleză se numește Knockout sau KO) ori când adversarul este prea rănit pentru a continua (în engleză Technical Knockout sau TKO).

Boxul este un sport de autoapărare și recreere, ce poate fi practicat cu succes indiferent de vârstă sau sex. Beneficiile acestui sport includ îmbunătățirea stării de sănătate și a echilibrului interior, ameliorând starea de bine, în general.

Boxul nu promovează violența, din contră, este folosit ca terapie pentru tinerii cu înclinații agresive. În comparație cu alte sporturi, boxul este sigur, riscul de producere al accidentarilor fiind diminuat prin folosirea echipamentului adecvat și inițierea treptată a începătorilor.

Smartfit Studio te invită la clasele de box care sunt incluse în abonamentele cu antrenamente de grup.

CITEȘTE ȘI DESPRE

Începuturile Indoor Cycling-ului

Începuturile Indoor Cycling-ului

Clase de Yoga

Clase de Yoga

Smartfit Summer School

Smartfit Summer School

Clase noi în program, din 10 septembrie!

Clase noi în program, din 10 septembrie!

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!