Antrenamentele numărul 1 în lume, în curând în toate locațiile Smartfit

Acasă / Noutăți / Antrenamentele numărul 1 în lume, în curând în toate locațiile Smartfit

Smartfit Studio anunță cu entuziasm parteneriatul cu Les Mills, liderul global în antrenamente de grup.
Antrenamentele numărul 1 în lume, în curând în toate locațiile Smartfit

22


IAN


2019

Antrenamentele numărul 1 în lume, în curând în toate locațiile Smartfit

Smartfit Studio anunță cu entuziasm parteneriatul cu Les Mills, liderul global în antrenamente de grup, prezent în peste 100 de țări, cu peste 130.000 de instructori certificați în toată lumea. În următoarele 12 luni, Smartfit Studio va implementa 6 antrenamente de grup marca Les Mills, primele două fiind lansate la începutul lunii martie.

Les Mills este o companie globală, care creează programe de antrenamente de grup, bazate pe studii și cercetări în domeniul sportului și al sănătății, care sunt testate și îmbunătățite constant de către o echipă specializată. Cu peste 18 programe diferite, Les Mills schimbă coregrafiile o dată la 3 luni, pentru fiecare program în parte, cu muzică și tipuri noi de exerciții, pentru a îmbunătăți condiția fizică a participanților.

Antrenamentele de grup sunt tot mai îndrăgite în rândul oamenilor activi, deoarece sunt o modalitate mai eficientă, mai motivantă și mai distractivă de a face mișcare. Un beneficiu important al acestor programe îl reprezintă instructorul din sală, care este alături de tine la fiecare pas și te atenționează atunci cand executi vreo mișcare greșit.

Începând din luna martie, Smartfit Studio va implementa primele 2 programe Les Mills în toate cele 3 locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

 

BODYPUMP

Acest antrenament este destinat tuturor, indiferent de nivelul de pregătire fizică. Folosind greutăți de la mici la medii și executând un număr mare de repetări, acest program oferă un antrenament corporal total, care ajută la tonifierea musculaturii și la arderea unui număr mare de calorii.

Beneficii:

  • Crește forța și rezistența;
  • Tonifiază musculatura;
  • Te ajută să-ți menții sănătatea oaselor.

BODYBALANCE

Acest antrenament îmbină elemente de Yoga, Pilates și Tai Chi. Acesta îmbunătățește flexibilitatea corpului, dezvoltă musculatura care susține coloana vertebrală (CORE muscles) și te ajută să te eliberezi de stres.

Beneficii:

  • Îmbunătățește flexibilitatea;
  • Îmbunătățește forța și stabilitatea musculaturii care susține coloana vertebrală;
  • Detensionează musculatura;
  • Îți oferă o stare de bine.
CITEȘTE ȘI DESPRE

Clase de box

Clase de box

Începuturile Indoor Cycling-ului

Începuturile Indoor Cycling-ului

Clase de Yoga

Clase de Yoga

Smartfit Summer School

Smartfit Summer School

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!