Antrenamente SMART pentru acasă

Acasă / Noutăți / Antrenamente SMART pentru acasă

Antrenează-te online!
Antrenamente SMART pentru acasă

18


APR


2020

Antrenamente SMART pentru acasă

Chiar dacă pandemia mondială de coronavirus ne ține departe de sala de sport, echipa Smartfit s-a adaptat situației date și te încurajează să faci mișcare în continuare, oferindu-ți mai multe variante de antrenament, de la cele basic, de întreținere, până la programe premium de transformare corporală.

  •         Pe pagina Smartfit Studio publicăm antrenamente de grup, complete, transmise live. În fiecare zi, în ritmul tău, poți încerca un nou tip de antrenament, în funcție de preferința și condiția ta fizică. Scopul antrenamentelor este de întreținere și evitarea acumulării de kilograme în plus.

 

  •         Am creat grupul de Facebook Comunitatea Smartfit unde publicăm video-uri cu antrenamente express, sfaturi de nutriție și recomandări pentru o viață echilibrată. Conținutul publicat pe grup este divers și de bună calitate. Avem live-uri cu invitați speciali, clipuri cu antrenamentele făcute de cei care ne urmăresc, postări care motivează și imagini care ne relaxează sau ne păstrează moralul ridicat. Scopul comunității este unul de suport și de conștientizare a obiceiurilor sănătoase.

 

  •         Îndrumat(ă) de un antrenor cu experiență, poți ținti mai sus în pregătirea formei fizice pentru zilele de vară, chiar de acasă și fără un echipament complex. În cadrul programelor premium, contra cost, beneficiezi de timpul, atenția și recomandările personalizate ale unui antrenor. Motivația poate fi păstrată și în mediul online deoarece vei comunica direct cu antrenorul, care îți va monitoriza felul în care faci mișcările, te va corecta și îți va monitoriza evoluția. Scopul acestor programe premium este obținerea de rezultate.

Antrenori care oferă programe personalizate:

Bacria Laura

Sportivă de performanță: multiplă campioană absolută națională și internațională, ramura sportivă Powerlifting. Studii și calificări: Master în Fitness și performanță motrică, tehnician nutriționist acreditat, antrenor personal și instructor fitness.

 

Bujoreanu Flavius

Instructor de fitness și antrenamente de grup, certificat Les Mills, BodyCombat Advanced Instructor, Flavius este specialist în antrenamentele efectuate cu greutatea corpului. Antrenor de Grit Strenght și BodyPump, acesta este preocupat de educarea publicului larg în vederea formării de obiceiuri sănătoase.

 

Dîrlău Vlad

Instructor de fitness și antrenamente de grup, certificat Les Mills, certificat TRX, BodyCombat Advanced Instructor, absolvent al Masterului în Fitness și Performanță Motrică, Vlad este unul dintre cei mai carismatici instructori Smartfit, cu atestare internațională de antrenor personal.

 

Irimia Severin

Instructor de fitness și antrenamente de grup, sportiv de performanță și campion național la CrossFit, Severin a dobândit de patru ori consecutiv titlul de The Fittest Man in Romania, iar anul acesta o să reprezinte țara la Reebok CrossFit Games USA. Severin este de asemenea certificat ca antrenor personal, instructor Les Mills Body Balance. 

Severin Irimia susține și antrenamente de grup online, în limba engleză, pe platforma Zoom, în fiecare zi de la ora 18.

 

Tîrziu Sandra

Instructor de fitness și antrenamente de grup, cu competențe în Corex and postural training și Surface free training, Sandra este preferată de doamnele și domnișoarele care vor să lucreze “Abs and booty”. 

Sandra Tîrziu susține antrenamente de grup (Abs and booty) în variantă privată, cu număr restrâns de participanți (de la 3 persoane în sus). 

 

Turcu Bebe

Master Trainer cu peste 25 de ani de experiență în fitness, Bebe este de asemenea specialist în derularea și evaluarea activităților fizice teoretice și practice. Absolvent al Facultății și Masterului în Fitness și Performanță Motrică, profesor de educație fizică și sport, Bebe este unul dintre cei mai apreciați instructori fitness și antrenamente de grup din cadrul Smartfit.

Bebe Turcu susține antrenamente de grup (Athletic Burn) în variantă privată, cu număr restrâns de participanți (de la 3 persoane în sus). Clasa de 25-30 minute este de intensitate medie spre ridicată, se pune accent pe exercitiile de tip cardio dar și cu elemente de forță, fără echipament specific. 

 

Zorzon Raul

Instructor de fitness și antrenamente de grup, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și al  Masterului în Fitness și Performanță Motrică, Raul este de asemenea instructor certificat Les Mills Grit. Sportiv de performanță la Powerlifting, concurent și medaliat, acesta este specializat în pedagogia și metodologia antrenamentului sportiv. 

 

De la caz la caz, antrenorii solicita date relevante despre nivelul activității fizice, alimentația actuală, măsurători, probleme de sănătate și așteptările clientului. După evaluarea inițială, antrenorul va concepe un plan de antrenament individual, adaptat nevoilor clientului, care va fi implementat prin video-uri explicative, fie că sunt înregistrate sau transmise live printr-o aplicație sau o platformă (WhatsApp, Zoom, Facebook Messenger, VideoCall). În funcție de timpul alocat și resursele implicate, antrenorul va transmite clientului costurile programului premium. Poți contacta antrenorii direct pe Facebook sau prin intermediul unui mesaj la adresa office@smartfitstudio.ro.CITEȘTE ȘI DESPRE

Clase de box

Clase de box

Începuturile Indoor Cycling-ului

Începuturile Indoor Cycling-ului

Clase de Yoga

Clase de Yoga

Smartfit Summer School

Smartfit Summer School

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Smartfit!