Ultimate Smartfit Challenge

U.S.C. este o competitie sportiva marca Smartfit.
Initiata in primavara 2014 ca un concurs dedicat comunitatii locale pasionata de fitness, competitia U.S.C. s-a bucurat de un adevarat succes atat in randul sportivilor cat si a publicului, ajungand la a 2-a editie deja sa atraga sportivi de la mai multe cluburi din tara, parteneri si sustinatori locali importanti.

Primele două au avut loc în 24 mai 2014 și 11 octombrie 2014. Ambele s-au desfășurat la SmartFit 1 și au implicat comunitatea Ultimate training a SmartFit, cât și membri ai altor cluburi. Concursul din toamnă s-a bucurat și de participarea unor atleți din Târgoviște și București și a avut caracter național. Provocarea de a participa la USC a fost lansată și cluburilor din țările vecine: Ungaria și Serbia, iar etapele din 2015 ne dorim să aibă o anvergură și mai mare prin participarea unui număr ridicat de participanți atât din România, cât și din afara țării.

În 2015 U.S.C. trece la un alt nivel, acela de campionat cu 4 etape intinse pe durata întregului an, crescând miza și spectaculozitatea concursului.
O competiție în care forța, strategia și tenacitatea în pregătirea sportivilor de la o etapă la altă sunt valori decisive pentru a ocupa un loc pe podium.

Cele 4 etape ale campionatului [U.S.C.]2015 se vor desfășura în cele două studiouri Smartfit.
Etapa 1 și etapa 4 vor avea loc în incinta Smartfit 2 (C. Buziasului -giratoriul AEM), iar probele din concurs vor include și bazinul de înot aflat in dotarea clubului.
Etapa 2 și etapa 3 vor avea loc în aer liber în parcarea clubului Smarfit 1, situat pe B-dul Cetății, dar implică și un circuit între Smartfit 1 și Smartfit 2 pe un traseu special gândit, astfel încât să crească spectaculozitatea și vizibilitatea evenimentului, dar și să puncteze câteva obiective turistice importante pentru Timișoara, având în vedere că în acest an mizăm pe participare internațională.
În toate cele patru etape vom avea patru categorii de participanți: începători – femei și bărbați și avansați – femei și bărbați. La sfârșitul anului vom avea doi mari campioni, la categoriile avansați femei și bărbați.

Vezi mai multe in pagina Facebook sau pagina oficiala UltimateSmartfitChallenge.ro