Promoţie V-day

11.02.2016

Timp de  3 ZILE abonamnetele Smartfit au prețuri speciale pentru VOI DOI !

promo ab v'DAY-03Sunt zile în care te simți epuizat și ai vrea să mergi direct acasă la somn. Sunt alte zile în care, după o zi grea la birou, ai face cu totul altceva decât sală. Dar știm că ai parte și de acele zile în care o persoană dragă ție te motivează să vii la Smartfit, chiar dacă nu ești în cea mai bună zi a ta! Uneori preiei tu rolul motivatorului și te felicităm că faci acest lucru! Noi ne străduim să te întâmpinăm în cel mai frumos mod, cu cele mai moderne soluții tehnice și cu o doză mare de divertisment și un grad ridicat de eficiență la antrenamentele de grup. Tu trebuie doar să ne calci pragul cât mai des posibil!

Perioada 15 – 17 februarie este una specială și vine cu oferta noastră de Valentine’s Day. Pentru că știm că uneori este mai simplu să te antrenezi alături de un partener ne-am gândit să te susținem și să îți propunem ca unul dintre abonamentele achiziționate de către voi să fie la jumătate de preț. Astfel, dacă în aceste trei zile vii la noi să reînnoiești abonamentul, partenerul tău de antrenament va primi o reducere de 50%.  Din categoria abonamentelor reduse nu se numără și antrenamentele personale sau cursurile de inițiere înot. Discountul acordat se aplică abonamentului cu valoare mai mică. Ambele abonamente trebuie achiziționate în același timp. Promoția nu se cumulează cu niciun alt discount sau ofertă corporate.

Sperăm ca timpul de calitate petrecut în Studio-urile noastre să te ajute să te relaxezi și să îți atingi obiectivele stabilite pentru antrenamente. Indiferent de abonamentul ales, ne dorim să ai o experiență frumoasă în timpul petrecut la sală. Echipa Smartfit îți stă la dispoziție pe orice subiect legat de mișcare, nutriție, stil de viață sănătos.
Bucură-te alături de noi și cei dragi ție facând mișcare în cea mai plăcută atmosferă!

 

 Vezi ofertă completă a abonamentelor și alege-l pe cel care ți se potrivește !