Ofertă companii

Sport şi socializare

Se ştie că marile companii ale lumii nu ar fi reuşit să exceleze dacă nu ar fi fost susţinute de o componentă umană competentă şi implicată în dezvoltarea afacerii. Astfel, bunăstarea angajaţilor este considerată ca fiind o strategie de creştere a energiei la locul de muncă şi de reducere a timpului pierdut în cadrul programului de lucru.

Pentru că suntem conştienţi de necesitatea unei atmosfere pozitive la locul de muncă, de motivaţia, productivitatea şi concentrarea angajaților, îţi propunem o colaborare menită să îţi aducă beneficiile pe care le doreşti din partea echipei tale:
sport, distracţie, relaxare şi socializare în afara mediului obişnuit de lucru.

Cum contribuie sportul la evoluţia profesională a unui angajat?

Ce spun statisticile despre corporate fitness?

50 % dintre companiile americane au în derulare programe de corporate fitness. Statisticile arată că pentru 1 $ investit în astfel de activităţi se recuperează între 2,30 $ şi 10,10 $.
Spre exemplu, programul implementat de CitiBank a raportat o rentabilitate estimată între 4,56 $ şi 4,73 $ la o investiţie de 1 $. (AJHP, Ozminkowski, Goetzel et al., 1999).

În urma unui studiu aplicat asupra a 32 de programe de corporate fitness s-a ajuns la concluzia că vizitele la medic au scăzut cu 16,5%, costurile de spitalizare au scăzut cu 62,5%, consumul de tutun a scăzut, la fel şi ritmul stilului de viaţă sedentar, colesterolul şi tensiunea arterială a angajaţilor.
Referinţă: Aurora Healthcare, 2005.

Alege Smartfit Studio pentru compania ta

Disponibilitate permanentă

Smartfit susţine un stil de viaţă echilibrat şi productiv, punând accent pe satisfacţia fiecărui client care ne trece pragul. Astfel, ne bucurăm să vedem oameni care, de la 2 vizite pe săptămână, au reuşit să îşi facă timp pentru întrevederi zilnice cu sala noastră.
Pentru că ne dorim ca şi angajaţii campaniei tale să aibă parte de astfel de experienţe plăcute, îţi stăm alături cu un program flexibil de consultanţă de fitness.
Înainte de a opta pentru această modalitate de creştere a rentabilităţii companiei tale, îţi propunem câţiva paşi de urmat, pe care te vom şi ajuta să-i implementezi:

Interesează-te cu privire la nevoile angajaţilor tăi

Stabileşte care este scopul programului de corporate fitness

Construieşte-ţi programul personalizat de corporate fitness

Promovează programul în cadrul intern şi extern al companiei

În funcţie de profilul companiei tale, îţi propunem pachete de preţ şi servicii personalizate care să întrunească caracteristicile nevoilor tale şi mai ales, care să satisfacă exigenţele celor care aleg know how-ul şi profesionalismul Smartfit.
Contactează-ne pentru oferta ta de preţ!

Cel mai nou şi performant studio de sport şi fitness din Timişoara te aşteaptă 7 zile din 7!